Termeni si conditii

www.eaventura.ro

 


Introducere

 

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.eaventura.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

 


Continut site si Copyright

 

www.eaventura.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

 

Fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard.

 

Ne declinam raspunderea pentru orice situatii care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

 

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

 


Frauda

 

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.eaventura.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

 


Litigii

 

Orice litigiu aparut intre Clienti si SC OVERLORDS s.r.l. va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti, Romania.

 


Dispozitii finale

 

Compania noatra isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.eaventura.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

 

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

 

Pentru orice lamuriri, va asteptam cu un mesaj la adresa de mail office@eaventura.ro

 


Politica de confidentialitate

 

www.eaventura.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

 

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.eaventura.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Site-ul www.eaventura.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

 

Site-ul www.eaventura.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.eaventura.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date prin trimiterea unui mail cu aceasta solicitare la adresa office@eaventura.ro.

 

In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele ale firmelor specializate, iar www.eaventura.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Pentru informare, suport, pentru sesizari si reclamatii ne puteti contacta la adresa office@eaventura.ro.

 


NOTE:

Echipamentele destinate protectiei la apa si praf trebuie utilizate cu respectarea normelor specifice fiecarui produs (maunal si instructiuni de utilizare) si cu atentie crescuta la eventualele defectiuni ce pot aparea in timp. Testati cu gija husele si gentile acvatice si subacvatice inainte de a pune in acestea aparatura electronica. Uscati foarte bine aceste huse si genti dupa fiecare utilizare. Verificati cu atentie integritatea husei sau a gentii, daca aceasta nu a mai fost folosita pentru o perioada lunga de timp. Materialele din care sunt realizate aceste huse si genti se pot deteriora in timp datorita conditiilor de pastrare si utilizare.  
 

 

Responsabilitatea pentru utilizarea defectuoasa sau inadecvata a produselor comercializate de www.eaventura.ro nu revine companiei noastre.

 


Pentru cantitati mari de echipamente sau pentru instituții bugetare se vor livra produse, numai pe baza de contract, conform Legii achizitiilor publice.

 


Va multumim,

 

Echipa eAventura

 

 

 

 

 

 
Husele, rucsacii si gentile comercializate de noi va protejeaza telefoanele, tabletele, aparatele foto si lucrurile personale de apa, ploaie, zapada, noroi si praf si va permit chiar utilizarea unora dintre aparatele electronice in timp ce inotati, faceti scufundari, mergeti cu barca, cu bicicleta, cu motocicleta sau in conditii in care nu puteti utiliza aceste aparate in mod obisnuit.

Va oferim casti si boxe audio acvatice care va fac activitatile din apa si din preajma ei mult mai placute. Muzica te poate insoti la piscina, la plaja, la dus sau chiar cand inoti. Nu ai nevoie de action camera pentru activitati acvatice, telefonul tau poate filma si fotografia sub apa sau pe ploaie daca folosesti huse impermeabile specializate. Iesi din casa! Baga adrenalina dupa gust! Filmeaza-ti aventura cu propriul telefon!

Pozele prezentate pe site au un caracter informativ şi nu crează obligaţii contractuale.

Viziteaza site-ul Eaventura.ro pe ShopMania